Zonder sponsoren kon de House Top 1000 niet bestaan.

 

Nightwatch

Dit jaar verwelkomen we NIGHTWATCH energy drink bij de club! En daar zijn we blij mee, want om een 83 uur durende radiomarathon vol te kunnen houden is dit revolutionaire drankje onmisbaar. Met als hoofd ingrediënt Guayusa (goe-wa-you-sa), een cafeïne houdend blad uit de Ecuadoraanse jungle, geeft Nightwatch je natuurlijke Focus en Power.

 

 

 

 

 

NUMATIC

Alweer voor de achtste keer is NUMATIC één van de hoofdsponsoren van de House Top 1000. En hoezeer de combinatie van de beste professionele stofzuigerproducent en de House Top 1000 ook een vreemde combinatie leek, we kunnen Henry en Hetty gewoon ABSOLUUT niet missen! Ook dit jaar geven we weer een aantal Henry’s (of Hetty’s) weg!

 

 

 

 

 

WOOFERLAND

Het festival dat naadloos aansluit bij de House Top 1000 is ontegenzeggelijk Wooferland. Een festival dat uitsluitend house classics draait uit de periode 1988 tot 1999. Als je wel eens hunkert naar de sfeer van de ‘early days’, dan is Woof, zoals het liefkozend genoemd wordt door de bezoekers, een absolute aanrader! Op 29 augustus 2020 is de nieuwe editie in Houtrak, Halfweg.